Ο Pech στο Krumlov θα επιτεθεί στο νικηφόρο hat-trick. Αλλά αγωνίζεται με τον Kopecki

“Αλλά δεν θα έλεγα ότι θα ήταν μόνο μεταξύ των δύο μας. Ενδέχεται να υπάρχει περισσότερο πλήρωμα στην πρώτη σειρά. Γρήγορα και σίγουρα θα πάει Odložilík, ή Valousek Jakes “αφηγήθηκε Pilseners Pech άλλους αντιπάλους.

Αν και Pecha στο σπίτι” Sumava «πρόδωσε η τεχνολογία, Kopecky ήταν κυρίαρχη. “Κατά τον πρώτο αγώνα όλα λειτουργούσαν τέλεια, η Fabia R5 ήταν γρήγορη και απολύτως αξιόπιστη. Πιστεύουμε ότι Krumlov θα είμαστε σε θέση να πάμε μπροστά «, αντέτεινε Kopecký.

Pech αναβάτη Πίλσεν EuroOil Invelt ομάδα, Šumava λόγω βλάβης του αυτοκινήτου δεν τελείωσε, και σίγουρα θα θέλει να εξιλεωθεί για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αλλά δεν έχει εύκολο έργο. «Αντιλαμβανόμαστε ότι χάνουμε τα ορόσημα, οι προγνωστικα στοιχηματοσ αντίπαλοι είναι πολύ καλύτεροι από την άποψη αυτή.Αλλά έχουμε μια διάθεση μάχης “, δήλωσε ο Pech. Στους δρόμους της Νότιας Βοημίας θα επιτεθεί στον πέμπτο θρίαμβο του. Κέρδισε τα τελευταία δύο χρόνια Rallye Krumlov Τσεχία και βασίλευε εδώ το 2002 και το 2003.

«Είναι εντάξει τώρα διαγράφονται ξεκινά και πάλι. Η τελευταία μου νίκη εδώ είναι περισσότερο σαν ένα κόκκινο χρώμα για τους ταύρους. Όλοι θέλουν να γίνουν ταχύτεροι “, ο αναβάτης της Pilsen χθες χθες μεταξύ των εκπαιδευτικών συναντήσεων γύρω από το Český Krumlov.

“Έχουμε παραδοσιακά σκληρά γράμματα. Για δύο ημέρες εδώ βρέχει. Θα υπάρξει πολλή βρωμιά και λάσπη που οι αναβάτες θα βγάλουν από τα λασπώδη πεζοδρόμια. Αλλά μας αρέσει.Πρέπει να αυτοσχεδιάσουν, να επιλέξετε τα σωστά ελαστικά, «περιέγραψε την κατάσταση στην πίστα Pech.

χρησιμοποιούν Παραδοσιακά, για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες του προσκόπους τους, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν bonus εγγραφης χωρις καταθεση πάνω από τις καιρικές συνθήκες. “Θα αξιολογήσουν την τρέχουσα κατάσταση”, δήλωσε ο Τσέχος πρωταθλητής. Δεν θέλω τίποτα αφεθεί στην τύχη…

Από την πίστα, εκτός από το σύνολο της Τσεχίας ηγέτες θα εξετάσουν διάφορα ενδιαφέροντα πληρώματα από το εξωτερικό, όπως ο Ari Laivola από τη Φινλανδία και της Ουγγαρίας Zoltán Besseneyey.

«Κατάλογος των συμμετεχόντων περιλαμβάνει συνολικά 116 πληρώματα, έτσι αυτό είναι μια σύγχρονη ρεκόρ για τον ανταγωνισμό της Νότιας Βοημίας, «δήλωσε ο εκπρόσωπος του Paul Kacerovský αγώνα. Από το 1989 δεν έχουν υπάρξει ποτέ περισσότεροι ανταγωνιστές εδώ. Και φέτος το Rallye Český Krumlov θα γράψει σαράντα τρία κομμάτια.Ποιος θα εγγραφεί στον κατάλογο των νικητών αύριο το απόγευμα;