A Socceroos párizsi támadások ellenére Banglades világbajnokság kvalifikációs játékosa lesz

A Socceroosok biztosak lesznek a keddi világbajnokság selejtezőjével Bangladesben a párizsi terrorista támadások ellenére. A 120 éven felüli veszteséges események közül – amelyek várhatóan emelkedni fognak – robbanásokat hallottak a Stade de France-n belül a nemzet barátsága ellen Németországgal szombat reggel (AEDT).

Iszlám állam, szintén két hónappal ezelőtt két külföldi állampolgár Dhakában meggyilkolták a felelősséget, később kiadott egy nyilatkozatot, Sportingbet sportfogadás bónuszok amelyben elmagyarázta, hogy szándékosan célzott a francia fővárosra.De a Labdarúgó Szövetség Ausztráliában azt mondta, hogy a nemzeti csapat – akik jelenleg a szingapúri táborban vannak – nem tervezi, hogy eltérjen a várhatóan Banglades hétfői érkezésétől. A Joy of Six: nemzetközi labdarúgó-meccsek | Paul Doyle Bővebben

A tervek szerint szerdán indulnak el. “Állásunk nem változott” – jelentette ki újságíróknak az FFA szóvivője. Míg a Külügyminisztérium (Dfat) azt tanácsolta az utazóknak, hogy vizsgálják felül Párizsba vezető útját, a bangladesi “nagyfokú óvatossággal” kapcsolatos utasítása nem változott.

Az ausztrál krikett csapat visszavonta a turnét a bangladesi múlt hónapban egy költözött vezérigazgató James Sutherland úgy érezte, hogy “nem volt más választása”, mint a tartózkodási idejük miatt.Mindazonáltal a FFA kényelmes a saját biztonsági csapatának találkozóival, a kormányzati hírszerző tisztviselőkkel, valamint a Fifa-val ezen a heti játék előkészítéseként. Szomszédként sztrájkolt a Socceroos, miután a sztrájkemberek, Tomi Juric és Tom Rogic a múlt heti 3-0-as győzelmét a kirgizisztán után kizárta. A mulasztások követi Matthew Leckie előtti mérkőzését. Mind Juric, mind Rogic szabadon engedték, hogy visszatérjenek klubjaikba, de Ange Postecoglu edzője elmondta, hogy nem hoz majd helyet a mérkőzésen.

A győzelem pillanatok alatt felemelné Ausztráliát a B csoport vezetője előtt. találkozik Kirgizisztán kedden. Banglades nem Sportingbet mobil fogadás nyeri meg a hat meccsét, és mindössze két gólt ért el.Függetlenül attól, hogy a csoport ezen a héten milyen eredményeket érhet el, a legfontosabb helyszín valószínűleg a jövő márciusban Ausztráliába látogató Jordániához érkezik.