Davis Kupa: Teniszezők játszani Ukrajna 1: 1

Bratislava. A kiegyenlítő pont az ukrán színek agyag a nyitott tető Pozsony NTC megérdemelt Sergij Stachovskij, aki konzultált a második számú szlovák Pavol Cervenak at 02:03 h három szettben 7: 5, 6: 2 és 6: 1.

A kezdeti singli legyőzte csapat vezetője szlovák Martin Kližan Ukrán Iľja Marchenko számú kettő 03:30 óra négy készlet 6: 7 (4), 6: 3, 6: 1, 6: 3.

A szombati páros 14.00-kor kezdődő, a Szlovák mez bevezetni Filip Polášek Igor ZELENAYA aki jelölt helyett Lukáša Lacka.

Ukrán mester Orest Tereščuk szavazott pár Stakhovsky, Sergej Bubka. Vasárnapi program megnyitja a 13.oo órakor harci egységek csapat Klizan a Stachovská.Az utolsó kislemez találkozni Scarlet Marchenko.

Cervenak hazament meccset Stachovská, amikor a legelső tört GEME adminisztráció ukránok és megerősítés után ellentámadás megszerezte a vezetést, 2: 0.


Birtokosa négy címet kislemez az ATP Tour azonban az állás 3: 3 és a végberendezés, hogy megünnepeljük a sikert.

A pontszám 5: 4, még nem fogadott három setbaly, de a tizenkettedik GEME használt benyújtásakor a sorrendben unibet fogadási bónuszok Červenák ötödik lehetőséget. Stakhovsky művészien változatos játék ritmusát hosszabb cserék az alapvonaltól körben használt slajzovaný fonák. A második felvonásban, tartja a Scarlet helyzetű ellenfél mozog csak az állami 2: 2.

A másik négy drágaköveket váltak ragadozó Stachovská, akik egyre aktívabb cserék rúgással nem ritka.A harmadik szett könnyedén játszik ukrán teljesen uralta a bíróság és Cervenak Jinx hagyjuk csak egy gyöngyszem.

A Davis-kupa történetében az első kölcsönös párbaj szlovák és Ukrajna. A gyakornokok kapitány Miloša Mečířa március elveszett forduló 1. Az első csoportba az euróövezet afreickej salakon központjában Cruz Quebrada otthon Portugália 1: 4, a harmadik alkalommal a sorban vár a mentési munkát. Tavaly, a 2. fordulóban playoff győzelem Fehéroroszország Minszk 4: 1, 2009-ben outclassed az NTC Macedónia 5: 0. Ukránok március elveszett otthon a holland 2: 3. Szlovák teniszező boldog

Kližan van megnyerni Marčenko elégedett. „Örülök, hogy sikerült faragni Szlovákiában az első pont. A kezdeti Sete kezdtem lassan, küzdöttem a beadás.A tajbrejku tettem eredmény 2: 0, de aztán csináltam egy pár hibát fény, amely Marcsenko megtette az első szettet, és megérdemelten nyert. „

” Ennek során a mérkőzés, azonban én voltam a bíróság jobb játékos. Tudtam, hogy Davis Cup játsszák három győztes készletek, és hogy a játék után az előzenekar, de semmi sem vész el. Elkezdtem építeni ügyintézés kaptam ellenfél nyomás alatt. „

” Ez volt az én oldalamon ma jó teljesítményt. Fontos volt, hogy képes fokozni. Segítettek és a közönség, aki felvidított, akkor minden bizonnyal az volt számomra egy nagy plusz. Örülök én vagyok a Davis Cup végül megnyerte a kislemez meccset egy állam, ahol ez még nem dőlt el. „

” Ő ott volt, mielőtt a játék egy kicsit kis nyomást, de átmentem, és miután megnyerte a mérkőzést I pszichológiailag megkönnyebbült.Vasárnap ellen Stachovská alakul egy másik stratégiát, mint Marcsenko, és próbálja, hogy sikeres, „mondta a meccs után Kližan.

A Davis-kupa történetében az első kölcsönös párbaj szlovák és ukrán. Ward kapitány Miloša Mečířa március elveszett 1. forduló 1. az euró-zóna afreickej salakon központjában Cruz Quebrada otthon Portugália 1: 4, a harmadik alkalommal a sorban vár a mentési munkát. Tavaly a 2. fordulóban playoff győzelem Fehéroroszország Minszk 4: 1, 2009-ben, outclassed az NTC Macedónia 5: 0.Ukránok március elveszett otthon a holland 2: 3.

Martin Kližan – Iľja Marčenko 6: 7 (4), 6: 3, 6: 1, 6: 3

Pavol Červenák – Sergij Stachovskij 5: 7, 2: 6, 1: 6

szombat

14:00 Filip Polášek, Igor Zelenay – Stakhovsky Sergei Bubka

Sun

unibet sportfogadás bónuszok

13:00 Klizan – Stakhovsky , Červenák – Marcsenko

unibet fogadás bónusz