Hij speelt niet te veel in de club, hij wil zijn smaak in de voorstelling vastleggen

Trning is waarschijnlijk van de grond gekomen 🙂 Geplaatst door Erik Sabo-fans op 26 januari 2016

SENEC. Voor de Slowaakse voetballer Erika Saba is de merkbond van het merk een gelegenheid om met andere ideeën te komen. In PAOK Thessaloniki was het Griekse team in andere wedstrijden meestal niet in de wedstrijd.

Een vierentwintigjarige rechterverschaffer of middenvelder kan een beetje een voorproefje van het nationale team maken en een minuut op het veld zetten.

Op 25 maart, in Trnava, wacht de coach van de SR-trainer Ján Kozák op een voorbereidende vergadering tegen Letland. Vier dagen later, in Dublin, meten de Ierse troepen ook de voorbereiding op het Europese kampioenschap in Frankrijk.

“Ik verheugde me op deze prestatie, omdat ik nu niet erg goed speel in de club en de sfeer ook niet goed was.De trainer is veranderd, daarna hebben we tweemaal 3: 0 gewonnen, dus er is nu voldoening. Ik heb ook genoten van de jongens, we hebben ze lange tijd niet gezien. Het veranderen van de omgeving zal me helpen, “zei ze in een interview met SITA Sabo.

Hij is van mening dat in de maart-opleiding in de gelegenheid om hun kwaliteit te laten zien krijgt.” Ik laat het aan de coach hoeveel ik speel. Ik hoop dat de kans zal komen, “zegt Sabo.

” Toen ik naar het veld te krijgen, ik geloof dat ik zal spelen zo goed als ik kan en ik zal squad om goede resultaten te helpen. “

Sabo in augustus 2015 liet Spartak Trnava achter bij de hoogste Griekse competitie.In Trnava zat hij midden in het veld als een aanvallende teamleider, in een team van teams en ook in Griekenland, maar hij deed een aantal andere taken.

“In de nationale ploeg speel ik vooral op de positie direct na de nieuwe coach van PAOK-by telt ook met mij aan de kant van de verdediging,” onthulde.

“Ik heb geen probleem, zelfs niet in het midden van het veld, het is de beslissing van de coach. Midden middenvelder heeft een geheel andere rol. Het is beledigend, heeft meer ballen en minder voorkomen. Maar ik zeg, waar hij is coach wil, ik zal er zijn spelen. ”

De Slowaken in de basis B-groep van het continentale kampioenschap in Frankrijk zullen geleidelijk Wales, Rusland en Engeland worden.

“Letland is een Russische school, een goede tegenstander voor ons omdat we Russen in de groep hebben.Letten hebben zeker hun kwaliteit, kunnen we ze niet onderschatten. Ierse producten traditionele eiland voetbal zal schoppen ballen, “zei Sabo.

” Tegenstanders zijn goed gekozen om beter goed voorbereid zijn voor de euro “, zegt Sabo, die kijkt uit naar een andere uitvoering van de vertegenwoordiging SR Trnava City in de nieuwe competitie. “Do Trnava altijd graag om te gaan, ik ben mijn hart club. Er is een nieuw stadion, ik denk dat veel mensen zullen komen en aan te moedigen ons “, besloot hij.