I stedet for skyldig berømmelse fik hans billede to dumme stereotyper

I stedet for skyldig berømmelse fik hans billede to dumme stereotyper. At hans eneste stjernetid er VM-finalen i Brasilien, og at han er en anden arving til Lionel Messi, et mislykket fiasko. Begge klichéer til absurditet er banale og støtende. Og når han ser på en fodboldspiller’s iver, vil han spørge: “Hvad i helvete?”. Han accepterede konstant opkald, men tabte. Og hvert tab er skyld i et kronisk syge legeme. Tyske ambitioner i fuld overensstemmelse med idolet, som han sidestilles, men da det viste sig, Mario – ikke en fremmed, men en almindelig mand, som også er en frygtelig uheldig.

I sidste sommer vendte han tilbage til Dortmund, og alt gik igen efter standardscenariet – krampe og midlertidige udbrud. Og så pressede han pressen til at skrive næsten nekrologer – hans karriere var ved at blive færdiggjort på grund af en metabolisk lidelse. Derfor fik han permanent skade. Derfor var han langsom, ikke hurtig som i mesterskabet “Borussia” eller VM-finalen.

Men den næste sæson – den bedste mulighed for at rehabilitere. Et halvt år med opsving gik ikke forgæves – Mario fastholdt en fysisk form, fordi det var nødvendigt for sin sygdom og tog hormonelle tabletter døgnet rundt. Han gik tålmodigt forbi behandling og ventede, da han igen ville gå på banen. Ved pre-season med en ny træner – Peter Bosch – Goetze kom i en acceptabel form, selv om den hollandske træner tilskynder ham til at være forsigtige og siger, at han er en vigtig spiller i den nye sæson.

Fodboldspilleren lancerede en opdatering fra løberen til dispatcheren. Nu spiller han i en ny position – den centrale midtbanespiller, og ikke angriberen som før. Her afgøres alt af reaktion og intellekt – valg af position og overførsel fremad, ikke hastighed og teknik. Og Bosch kaldte speciel afspiller og sagde, at hans sind havde allerede efter den første kamp med en “Wolfsburg”, når de i 4-3-3 “Borussia” angribes gennem Goetze.

Positiv diagnose. Hvorfor Mario Goetze stadig vil vise sig Fotografi: Bundesliga, IBT, TZ

Tyskeren er motiveret på samme måde som før – han er stadig streng overholdelse af regimet. Han drikker tabletter døgnet rundt og tager meget tid på cardio. I interviewet siger han, at han er ved at komme sig til slutningen og vil kunne spille hvert spil i 90 minutter, og Bosch opfordrer ham til at være forsigtig med sundhed og gøre alt trin for trin.

Nu er risikoen for at få en spasme mindre – Goetze sætter ikke på fysik. Og problemer med stofskifte under streng kontrol. Hvad forhindrede ham i at spille konstant på øverste niveau, ville ikke genere ham i lang tid. Kun én ting forbliver uberørt: lysten til at spille. Det på grund af det, han ikke gav op med.

Kilde: https://footballhd.ru/articles/bundesliga/196551-polozhitelnyy-diagnoz-pochemu-mario-getce-esche-pokazhet-sebya.html