Men denne kamp er værd at observere holdets taktiske handlinger

Men denne kamp er værd at observere holdets taktiske handlinger og individualiteten af spillerne. Dette er den første store spil Ousmane Dembele og Paulo Diba mødes igen med landsmand og prototype, som anses for en afgud både hjemme og i “Juventus”.

Dette er en anden udfordring for Allegri og den anden til Ernesto Valverde, der har brug for tillid fans efter den konkrete drain “Real” i den spanske Super Cup.

Selvom spillet ikke går ned, vil vi se to vigtige ting – hvor alvorligt problemet med “Barcelona”, og er klar, hvis “Juve” re-konkurrere om den europæiske titel.

Liverpool mod Sevilla

Dette er det andet par, hvor mellem klasserne af hold ikke forsvinder. Sidste gang modstanderne mødtes i finalen i Europa League. Disse to hold har gjort lyse og interessant, selv den endelige andenklasses turnering, fordi begge ikke kan sidde i defensiven og forsøge at score så meget som muligt.

Champions League: to store kampe værd at se Foto: SI, Sevilla, Mål, UEFA

Begge hold har tydelig udtalt fordel på flankerne og som følge heraf sats på hastigheden. Og problemerne i forsvar næsten identisk – den “Sevilla” defensive linje lider siden Jorge Sampaoli og højre kollapser mod kontraspillet hold, såsom “Lester,” og “Liverpool” ofte efterlader et par defov sammen, og disse picks en modstander angreb eller på bekostning af hastighed , eller på bekostning af mængde.

Kort sagt er begge stærke i angrebet med hensyn til hastighed og svage i forsvaret med hensyn til … hastighed. Det vil sige, de er lige og behagelige og ubelejlige for hinanden.

Og for hver sejr betyder meget. Merseysiders er nødt til at erklære sig som favoritter fra første runde, som Jürgen Klopps hold aldrig har været. “Sevilla” også nødt til at vise ambitioner – spansk klub tydeligvis ikke til hensigt at gå ind i Europa League i gruppen med “Maribor” og “Spartacus”.

Så i denne kamp sikres en overflod af mål og udholdenhed af hold. Og det er nok den mest intense kamp i gruppe E, hvor begge hold vil spille, ikke kun en.