Nem nagyon keresztény

Christian Benteke ma reggel Algarve szállodai szobájában ébredt fel, bekapcsolta a televíziót és frantikusan kereste az LFC TV-t, hogy Brendan Rodgers csapatát elkapja Brisbane Roar erejét. Miután pillanatnyilag felkerült a telenovela Morangos com Açúcar újratervezésével, visszatért az üzlethez, és reménykedett, hogy megpillantsa a játékot.Csak a BBC World Service-t és az Eurosportot találta meg, ezért rohant, hogy a laptopját a táskájából kapta, és végül Dimitri Petratos nyitó céljával éppen időszerűnek találta a párhuzamot.

“Van második gondolata? – kérdezte Fabian Delph, miközben a vállát nézte, ahogy az ausztrál óriások átvette a vezetést. “Mert múlt péntek voltam, amikor Manchester City hívott.”

“Egyáltalán nem,” válaszolta Benteke. “Hogyan nem tudok továbbfejleszteni egy támadó felállást, ahol a legnagyobb célt fenyegető évelő képesség, az előző szezon drága back-upjai túlságosan elfoglalták a kapitányt a büntetés ellen folytatott küzdelemben, és a legjobb játékos inkább a városba költözött, mert szereti a színt Kék és trófeát akar nyerni?Ráadásul a város csak azt akarta, hogy a homályos kvótáját mindenesetre megtöltöd. “A comment által károsult, Delph kivonult a szobából, és reggelire a hotel étterme felé indult.Ott találkozott egy gyengéd Taktika Tim, aki kicsit túlságosan csípős volt ahhoz, hogy valaki elveszítse elsődleges gólkirályait. “Miért olyan boldog vagy, uram?” – kérdezte Delph a hangjában a düh és a bosszúság keverékével. – Nem fogod elhinni, ki vagyok a sorban, hogy helyettesítsem a keresztényt – jelentette 1xbet mobile ki Tactic Tim giddy válasz. “Csak heti 100.000 fontot fog fizetni a bérekben.” A tavalyi szezonban tizenhárom mérkőzésen két gólt szerzett, a családi vitáktól a gyanús sérülésekig terjedő számtalan tényező miatt, Emmanuel Adebayor Birminghambe utazik, folyamatosan gyakorolja Rolls Royce Phantom Drophead Coupe ablakát, a Fiver # sources szerint. Aztán újra, egy olyan világban, ahol Younes Kaboul £ 500,000-kal drágább, mint Robin van Persie, a labdarúgásban elköltött pénz nem mindig követi a logikát.Delph ezzel egy U-fordulóra számít U turnén, és most már teljesen ugyanolyan kék árnyalatot tervez, mint a Sterlingé. A DAY KÉSZSÉGBEN Facebook Twitter Pinterest Stewart Downing nem fogja megütni ezt a fajta Subbuteo posztot a West Ham következő szezonjában . Fotó: Charles H McQuillan / West Ham United a Getty Images-en keresztül

“Számítottam rá nagy időre, de azt mondta nekem, hogy hazamenni akar.” – Slaven Bilic gyorsan megtanulja, Valószínűleg nem számít a nagy időre, hanem Stewart Downing, aki tegnap este a West Ham otthonos hangulatú Middlesbrough környékén tartotta vissza. FIVER SPAM

“Mi vezetünk egy autót az elménkben, ez nem vicc!”

“Ne hagyd ki!USA Flight SALE végződik ma! “

” Fékjavítók, féknyerők & Mesterek a Ferrari, a Lamborghini & Maserati modellek…”

” Minden grappa a különleges ajánlat! “

Lehet, hogy ha elolvassa ezt a tea-időben futó labdarúgó e-mailt, szinte biztosan egyedül lesz. De ne félj – ha azt szeretné, hogy megtalálják a társaságot vagy a szerelem, regisztráljon itt profilok megtekintéséhez a fajta tudós, társaságkedvelő és barátságos emberek, akik soha nem normális álom kiment veled. És ne felejtsd el, ez nem az az elutasítás, ami megöli önt, hanem a remény. Az Atlético Madridnak jó öreg állkapcsa van a Chelsea-szel, hogy Filipe Luís-t hozza vissza Spanyolországba.

A Chelsea John Stoneset 20 millió sportfogadas 1x bet fontért kívánja.Everton nem mondja el Joséot!

Everton elcsábította az a gondolat, hogy a Manchester United Jonny Evans-ját a nyolcmillió euró körül befedje. És így van United.

United (még mindig) szeretné a Real Madrid Sergio Ramos-t. A helyzet ugyanúgy, mint a Real Madrid menedzsere, Rafa Benítez.

De Rafa még hagyta, hogy Karim Benzema távozzon az Arsenalba. Esetleg. Lehet, hogy a Juventus hidegvizet fagyasztott át a most mocskos hírekről, hogy Paul Pogba hajóba ugrik Barcelonába. “Aki érdekli a játékosnak, beszélnie kell a Juventussal és nem Mino Raiolával, aki mégis ő [Mr. 15%].De a játékos nem eladó, “a zsiványos Juve öltönye Giuseppe Marotta.

A Queen’s Celtic a Nagy-kupa kvalifikációjának következő fordulójában vagy azerbajdzsánra vagy montenegrára költözik (ha meg tudják verni az európai nehézsúlyú Stjarnan-t).

Liverpool megverte a Brisbane Roar-ot. Az internet eruptázik. A korábbi Liverpooli középpályás Brian Hall 68 éves korában meghalt, miután elvesztette a leukémia elleni harcot. RIP Brian.STILL TÖBB? Facebook Twitter Pinterest Joan Laporta bejut a választási groove-ba. Fotó: Joan Laporta jóvoltából

Sid Lowe töltött csütörtökön, és a barcelonai elnökkel és a jelenlegi barcelonai elnökjelöltgel,Itt van az ő exkluzív bet1 casino interjú csak a szemeidre.

A nagy jel, amely a “SCANDAL” -ot olvassa, Asamoah Gyan követ mindenütt, ahol megy. Ami legutóbb Kína, egyébként. Az úszó labdarúgó agy a dobozban Jonathan Wilson a legújabb.

Andy Cole kezelése Dixie Dean motorkerékpár csoda, itt van egy szezon előtti alapú Joy of Six, udvariasság a Paul Doyle és Conrad Leach.

Kaká? $ Tevie Mbe? Nem, ez még nem egy másik retrospektív a Big Cup döntőjében, de egy pillantás a jövőre: egy MLS hétvégi előnézet, Simon Evans.

Ó, és ha ez a te dolog…követheted Big Website Big Szociális FaceSpace.ALL HAIL WICKET TEMPLATE! OH.