Nick Kyrgios slår John Isner i Bet365 for å kreve andre ATP-tittelen

Top seed John Isner var på utkikk etter en fjerde påfølgende tittel i Atlanta Open, men amerikanen falt kort i sin historiske søken i en kamp av store servere. Nick Kyrgios lider smelting i Bet365 hendene på Andy Murray Les mer

Andre frø Kyrgios overviste et kjærlighets-40-underskudd i sitt første service-spill, med begge spillerne som holdt tjener gjennom hele kampen.

“Jeg visste at det var tøft å komme seg,” sa Kyrgios. “John føles bare så Bet365 komfortabel ut på den retten. Jeg trodde i tiebreaks jeg savnet egentlig ikke en ball…Jeg gjorde bare de riktige tingene.Jeg ble rolig. ”

Kyrgios gjorde seg tilgjengelig for turneringen etter å ha trukket seg fra OL tidligere i år.

Seieren støtter foreløpig 21-åringen opp til en karriere- høy rangering på 16, og vil gi Bet365 ham en avgjørende topp 16 seeding på US Open senere denne måneden.

“Denne uken var så mye moro,” sa Kyrgios. “Jeg hadde min beste venn her. Jeg hadde moren min her, og et par av gutta jeg var nærmest med på Touren var her tidlig på uken.

“Det var nok den beste uken jeg har hatt av retten i en lang tid. Det er bare Bet365 givende at jeg spilte bra. “Kyrgios vant i Marseille, Frankrike, i februar for sin ensomme turnetitel.

Kampen endte på Isners fjerde dobbelte feil.Under Isners 15-kampen Atlanta vinnende strikke som endte på søndag, var han 12-2 i tiebreakers. Kyrgios virket ikke plaget av forholdene i kampen som begynte med temperaturer i midten av 30 grader celsius , tykk luftfuktighet og solskinn som bidro til å øke temperaturen på teltet på Atlanterhavsstasjonen til midten av 50-tallet. Han spilte skarpt, og det andre frøet fortsatte å be om baller raskt da han tjente slik at han Bet365 kunne diktere tempo.

“Jeg spilte ikke bra i det hele tatt i begynnelsen av uken,” sa Kyrgios. “Jeg var ikke på et bra sted i det hele tatt [mentalt]. Noen ting, jeg antar du ikke kan forklare. ”

Isner bøyde ofte for å hvile mellom poeng og tok alltid maksimal tid på overganger.Den 10-tommers turneringsvinner gikk gjennom tre svette-bløte skjorter til Kyrgios ‘one.

Når solen var ute og det ikke var noen Bet365 skyer, sliter jeg virkelig, sier Isner. “Det var veldig varmt. Jeg hadde ikke spilt under solen denne uka i det hele tatt, så kanskje det var litt av en justering for meg. “Kyrgios kjempet av tre bruddpunkter i det andre spillet i kampen til det samme settet ved 1-1. Ingen av spillerne brøt den andens tjener alle.

“Jeg tror han holdt det første spillet var absolutt viktig. Det slo seg definitivt ned, “sa Isner. “Hvis jeg går opp 2-0, er det en god sjanse for at setet er over.”

Spiller i dagen etter tre natt kamper, sviktet Isner i Bet365 begge tiebreakers.

more: Bet365 odds på din telefon