Van de fouten leren we, ik de volgende keer nog beter zal zijn, belooft Pudilová na het debuut in de UFC

Op zaterdag in Londen ontslagen debuut in ‘s werelds meest prestigieuze MMA organisatie UFC. Hoewel Lucie Pudilová duel Lina Länsbergovou verloren op punten, slaagde hij erin om in het onderbewustzijn van duizenden mensen. Vooral in de derde ronde, waarin sloeg zijn tegenstander zo veel dat bedekt was in haar bloed. Na de aankondiging was zichtbaar teleurgesteld, maar nu is ze blijkbaar doorgegeven en de focus op training. “Achteraf gezien, zie ik dat het een beetje anders. Voortdurend dragen en zal werken in andere wedstrijden Ik wil altijd beter om te krijgen “, zei ze Pudilová fans in een interview met het dagblad Sport.

De eerste wedstrijd in de UFC, en nu zulke snijwerk.Afgezien van het resultaat, wat je ervaart gevoelens tijdens het spel?
‘in de eerste ronde, ik aan boord van een vrij grote nervositeit, het is niet voor mij, maar niets ongewoons. Als we iets toeschrijven, dus ik voelde veel druk voor het begin en ook een grote verantwoordelijkheid. In de tweede ronde Ik heb echt geprobeerd om te ontspannen en vooral de echt te concentreren. In de derde ronde was ik gewoon me. Maar het is nog veel te wat ik heb om te werken. ”

Voordat het spel je keek vreselijk zenuwachtig, maar toen het gevecht bent u er zeker van geweest.Je neemt het als hun enorme voordeel van de mogelijkheid om rond te schakelen en negeren?
“Zoals ik al zei, ik zal altijd in het krijgen en het kost me een moment. Ja, het concentraat van de eerste seconde, maar het is het werk van de kop moet hele lichaam in bedrijf worden genomen. Rivalen me dan meestal onderschat toen hij de gezichten ziet voor de wedstrijd. Dat is het. ”

Voor de derde ronde van de tv-camera’s vastgelegd als een coach je zegt te zijn in slechte staat, maar dan ongelooflijk gevecht liet zien. Je bent in het waarschijnlijk was niet zo slecht, toch?
“Tijdens de pauze, de man mag geen negatieve gedachten toe te staan. Dat, zei ik het hardop, het is puur een emotionele zaak.Tegelijkertijd echter zeggen het hardop kan vrijgeven wat verhindert mens bindt en blokkeert. Er is meer, maar degene die zulke gevechten ondergaat, hij weet wat er gaande is. En ik geloof dat een man die nooit geen behoefte worstelde, begreep hij. ”

Het resultaat van de wedstrijd is nu over de hele wereld besproken en de meeste mensen het erover eens dat het op zijn minst een gelijkspel zou moeten zijn. Hoeveel ervan je teleurgesteld?
‘Nu is het niet zo’n teleurstelling in dat moment toen hij de officiële uitslag afgekondigd. Op dat moment, het was veel erger, heb ik echt geloofde dat ik had gewonnen. Op dit moment, en na enkele dagen Ik zie het een beetje anders.Voortdurend wearing’ll werk, leren van fouten, ik weet wat het is. En in andere wedstrijden Ik wil altijd beter te worden. ”

Lin na de match u geïdentificeerd als de echte winnaar. Blij mee, of beter gezegd de heersende teleurstelling van het verliezen?
“Natuurlijk ben ik blij, maar ik wist dat in de eerste seconde dat gevoel dat ik zal niet in staat zijn te vervalsen. Ik moest op die manier voelen, dus ik heb het in me om een paar seconden duren. Ik was boos en zeker niet naar Lina. Ze is in die wedstrijd gaf alles wat binnen haar. De wedstrijd maakt altijd de tegenstander. Zonder dat, zou het niet wat mensen het meest gewaardeerd. Beiden hebben het alles geven, dus het was een dergelijke strijd.Zoals ik al zei: ik weet dat mijn fouten en verwijder ze ‘

Wat is het om al tweeëntwintig jaar van dromen te ontmoeten en staan naast Mieshy Tate of te horen zijn naam uit de mond van de beroemde Bruce Buffer <.? br /> “Mieshu ik zou graag zien leven, en zelfs keek me aan en glimlachte. En Bruce Buffer? Dit is de heer kerel. Het was geweldig en ik hoop dat je het leuk meer de volgende keer. ”

fans na een match made plezier dat Lina keek erger na een gevecht met u, maar na Cristiane Justino Cyborg. Zou je geloven op het? Op de Cyborg?
“De fans waren geweldig, natuurlijk, nogmaals, ik wil ervaren wat ze hier hebben meegemaakt.Ja, Cristian Justino zou hebben geloofd, maar niet in haar gewichtsklasse en nog niet. Moet ik nog steeds het dragen van te veel werk. Ik ben niet helemaal typisch bantamgewicht, die 61,2 kg. Justino is váhovku hoger en ik zou het geschikt is voor het wegen moet 57 kg te zijn. Ik weet niet zo snel te krijgen, zoals Miesha en Ronda. Ik ben nog jong en ik heb nog veel odtrénovat en eten, maar het zal allemaal. Al op zijn dat we werken met een trainer voor meerdere jaren. Het neemt zijn tijd. ”

Wie zou je graag om te vechten in de volgende wedstrijd?
” Er zijn meer vechters, maar nu is mijn hoofd is gewoon Macedo, die ik heb pijn en in plaats daarvan nam de match met Lina.Het moet ook zijn logica. Macedo zijn eerste gevecht in de UFC en ik verloor ook, dus waarom niet haar? ”

Wat heb je met de coach in het plan? Teruggaan naar de Tsjechische Republiek en nu coaching, of moet u een welverdiende rust?
“We zijn terug in de Tsjechische Republiek. En we blijven training. Net als altijd. “