Adelaide United szembesül az uralkodó Betclic bajnokokkal az ACL csoportban

Adelaide United szembesül egy kemény ázsiai bajnokok bajnoksággal a Jeonbuk Motors és a kínai Super League óriások Jiangsu Suning-ről való rajzolása után. Betclic verseny a Kuala Lumpurban, a kedden este (AEDT). Az Adelaide újjászületése úgy tűnik, rövid ideig tart, mint a Brisbane kényelmes nyertesei. első cím és öt évvel azután, hogy 2011-ben eljöttek a versenyzők.

A nagy kiadók, Jiangsu Suning, a Socceroos középső hátsó Trent Sainsbury otthona, jelenleg a második helyen áll Kína felső szintjén, csak Guangzhou Evergrande mögött, és brazil csillagok Alex Teixeira és Ramires a könyvükön

A Vörösek egy még meg nem erősített győztesnek is szembesülnek.

A Wanderers csak egy ellenfelüket fedezték fel, miután a koreai fesztiválon, az FC Seoul-nál húzták le őket , akiket a korábbi ázsiai kampányaikban szembesültek, és a 2014-es félidős versenyen legyőzte a történelmi címüket.

Tony Popovic oldala szintén leeséses győztes és egy még mindig nevezzük japán oldalnak.

„Nagyon izgatottak vagyunk arra, hogy a csoportban Betclic online fogadóirodák részt vehetünk a régi, félidős FC Soul versenytársainkkal” – mondta Wanderers vezérigazgató, John Tsatsimas. „Bízunk benne, hogy az elkövetkező hónapokban ismét megerősítjük álláspontunkat az Ázsiában leginkább megítélt helyzetben. ”

Brisbane szintén megtanulta a jogosultsági útvonalat, és január 31-én egyszeri lejátszást indít a filozófiai Global FC vagy a szingapúri Tampines Rovers klub ellen a Suncorp Stadionban. Ha nyernek, a Roar végleges kvalifikációs mérkőzést fog játszani Tim Cahill korábbi kínai Super League oldalán Shanghai Shenhua február 7-én. egy másik játékos-győztes.

A döntetlen kemény ütemtervet is tartalmaz az ausztrál csapatok számára, az utolsó csoportos játékok pedig az A-Liga döntőjével egyidejűleg jönnek.

vagy a Vándorok vagy a Vörösek az A-Liga nagy döntőjét május 7-én tessék meg, a döntéstől számított három napon belül meg kell találniuk a mérkőzést..

A csapatoknak a két legelső helyen kell befejezniük a kiütési fordulóra való jogosultságot.