Bernard Hopkins a 28 éves karrier végső küzdelmében kiesett a gyűrűből

Joe Smith Jr megállította Bernard Hopkins-t 53 másodpercre a WBC nemzetközi könnyűsúlyú tizedescímének nyolcadik fordulójában. Smith hatszögű kombinációt használt Hopkins küldésére a köteleken és a padlón, hatékonyan befejezve az 51 éves 28 éves boxkarrierjét.

Smith sikeresen védte meg címét, amikor Hopkins nem tudta 20 másodperc múlva térjen vissza a gyűrűbe. Hopkins lefelé húzta a fejét, és megfordította a jobb bokait – idézte a boka, mert nem tudta befejezni.A WBC tisztviselője azt mondta, hogy a sérülések a TKO.HBOboxing (@HBOboxing) órát kényszerítették: @beastsmithjr @THEREALBHOP-t csap ki a körből 53 másodpercre a 8. fordulóba, befejezve a harcot. # Final1 https://t.co/Pj2svLUlC9 2016. december 18.

„Tudtam, hogy igazi bajnok volt, és ha nem sérül meg, akkor itt lesz” – mondta Smith. – Itt jöttem, hogy elvégezzem a munkámat. Ez az én eljövetelem is. Befejeznem kellett.A karrierem vége volt, és vége lesz, de szükségem volt az enyémre, hogy internetes sportfogadás folytassam. ”A nap sportképe: Joe Smith Jr kopogja Bernard Hopkinset a gyűrűből Tovább

Hopkins vonakodva fogadta el az eredményt, először azt állítva, hogy ki van téve a gyűrűből. „A jobb oldalt és a kombinációt dobtam, majd a kötelet támadásként használom, ahogy ismertem, és rendetlenséget csináltam” – mondta Hopkins. – Csalódott volt, és talán balra akasztottam, és a következő dolog, amit tudom, hogy dobott engem a gyűrűből.

„Az ok, amiért azt mondtam, ideges vagyok, hogy Smith-nek adják TKO azért van, mert a lendület a köteleket dobta ”- tette hozzá. „Nem merültem át a kötelek között.”

Hopkins (56-8-2) egy utolsó, védekező gondolkodású bokszot mutatott be egy lelkes, csillagcsípő előtt tömeg a fórumon.Ehelyett ugyanolyan módon fejezte be, ahogy elkezdett, veszteséggel.

„Ez az utolsó harcom, megígértem, hogy ez lesz, és akkor jöttél erre a pontra az életben, ahol végleges, és én vagyok örülök nyugdíjazásomnak – mondta Hopkins. – Tudom, hogy a rajongók tudni fogják, hogy katonaként kimentem, a legnehezebb, legrosszabb ellenfelekkel harcolva. Nem mondom, hogy egyetértek, nem vagyok tagadva – Joe kemény, nehéz ütő harcos. ” Read more

Hopkins régebbi harci napjainak visszarúgásaként visszakapta a régi végrehajtóját. Smith (23-1, 19 KOS) korai kezdete óta az agresszor volt.Hopkins az ötödik és a hatodik fordulóban visszanyerte a lábát, de Smith nyerte el a lendületet, és a nyolcadikon keresztül vitte magával, amikor egy sarokban hoppant Hopkins-t, és elküldte őt a köteleken keresztül. bajnokság | Kevin Mitchell Tudjon meg többet

„Láttam, hogy leesik, és addig lecsapottam, amíg meg nem láttam, hogy elmenjen, és én elszálltam a bal kampóval, amíg ki nem jön” – mondta Smith. – Tudtam, hogy ideje elmenni, de négy vagy öt tiszta lövéssel eltaláltam őket, és jó felvételek voltak a gombon. . A legrégebbi bajnok lett, amikor megvédte a könnyű-nehézsúlyú övét 49-ben.Hopkins azonban több mint két éve nem harcolt, 2014 novemberében elvesztette Szergej Kovalevet az előző versenyen.

Oleksandr Usyk (11-0), egy 2016-as olimpiai nehézsúlyú aranyérmes Ukrajnából , sikeresen védte WBO cruiserweight címét Thabiso Mchunu (17-3) kiütésével a kilencedik fordulóban, tizedik helyen. Helyi El Monte termék, Joseph Diaz (23-0), korábbi lakásaikban Lakers színeket viselve, egyhangú döntéssel védte a NABF tollasúlyú címet, és legyőzte Mexikó Horacio Garciat (30-2-1) a NABF tollasúly címben. >