Champions League: to store kampe værd at se

Champions League: to store kampe værd at se
Denis Markov – på den første runde af den største europæiske turnering.

Meme af en træt person efter Champions League er ved at blive relevant igen. Efter de kommende kampe vil fodboldfans næppe komme ud af sengen og gå en halv dag med ødelagte og passive ansigter.

Og hvis kvaliteten af kampe vil mislykkes, vil de også være utilfredse.

Efter de første runder sker det som regel.

Champions League: to store kampe værd at se
Foto: SI, Sevilla, Mål, UEFA

Møde af lige i styrke rivaler – en sjældenhed. Og i så fald vil lagene spille tørt og omhyggeligt. Ingen vil dø i den første kamp. Selv i dødsgrupper. Og spillet mellem den betingede “Chelsea” og “Garabagh” vil tiltrække kun loyale fans af en af klubberne. Neutraler er ligeglade med en sådan kamp.

Efter næsten fire måneders pause venter vi på ligochempionskoy magi, men vi får grå spil, som normalt ikke giver noget indtryk. Derfor foretrækker praktiske fans at gå i seng og begrænse sig til højdepunkter om morgenen, mere fanatisk foretrækker at se den grå fodbold til slutningen og morgenpine.

Og så vil de blive vundet af de førende sportsmedier, der tjener interesserne for en stor rød-hvid-sekt. Provokative overskrifter og whining om, at fansen ikke støtter holdet i vanskelige øjeblikke, er den bedste måde at knuse indtrykket fra starten af den nye Champions League sæson. Så bliver journalisterne “fornærmet” ikke kun af “Spartacus” fans.

Kort sagt, alle beslutter, om man skal ofre søvn for det skyldes dette eller ej. I første runde er der kun to spil, der er værd. Resten kan sikkert scoret og se højdepunkter senere, men i disse to er der en rigtig intriger.

“Barcelona” – “Juventus”

Det eneste match hvor to lige kvalificerede rivaliserende. To grandees, for hvem alt andet end at vinde i European Cup – en fiasko.

Champions League: to store kampe værd at se
Foto: SI, Sevilla, Mål, UEFA

Dette garanterer ikke spillets skuespil – Barça kan fortsætte eksperimenterne allerede i starten af sæsonen, da det ikke var muligt for preseason af en eller anden grund, vil Juventus foretrække et spil med et moderat tempo i italiensk stil. Eksplosiv Dani Alves, der udførte klubben, der spyttede ham i sin tid, har allerede forladt, og Massimiliano Allegri vil ikke sætte et tidligt mål og et forsøg på at knuse “blaugrana”. Den sidste gang han gjorde det, tabte hans “Milan” til blågranatælen med en score på 0: 4.