Det var nødvendigt ikke at forklare til ligaen den eneste spiller

Club “Til hvem for 30”. Hvorfor “Juventus” tabt til “Barcelona”
Andrei Kleshenok – om Matyudi, Buffon og Cristiano Ronaldo.

Det var nødvendigt ikke at forklare til ligaen den eneste spiller, der kunne erstatte den pensionerede De Chillo …

Mattia gav de sædvanlige uforståelige udsendelser og engang croaked, men zonen bag Bardzalya, der regelmæssigt blev fremlagt, lukkede fast. Det første øjeblik med spillet, “Barça” skabt, da Messi åbnede kontoen, og et øjeblik før vinder Suarez, forlod bare Sturaro …

Problemet var imidlertid ikke i højre side af forsvaret. “Juventus” sank i midten af feltet: hvor den 30-årige spiller, unødvendig PSG, af en eller anden grund måtte holde Messi. Jeg undrer mig over hvorfor. I Blaise ser det ud til, de ser den to-tre-årige zhivotchika, som styrer overalt og overalt. Men det er ikke sådan. Denne Matyudi – hurtig, hårdfør og vedholdende, som en bulldog – måtte tages for et par år siden.

Men Juve købte den nu, om tredive. Jeg købte en 30-årig spiller, hvis hovedkarakteristika er direkte afhængig af alder. Lad dig ikke blive overrasket over, at du ikke kunne køre en ulv ind i en gammel hund. Rædderen går med et ungt dyr. Og Matiūdi er bare en anden ungdomsalder, som ikke var nødvendigt af topklubben.

Den anden sådan – Benatia – lukkede zonen nøjagtigt bag Matyudi. Derfra slog de, slagtede, de slog og kørte. Det andet og tredje mål kom fra Sandro-Benatia-Matuidi-trekanten. For fem år siden ville Bardzalya have ryddet dem op. I dag er han 36 – sin egen zone til at dække.

Da det ikke fungerede for alle, supermenel Buffon. I september fløj han til Spanien som turist. Mens Ico satte kuglerne i hjørnerne, huskede jeg, hvordan sådanne bolde tager fra hjørnerne af “Genoa”, hoppet Perin. I går havde jeg ikke at fortryde. Problemet hoppede ikke …

Med Mandzhukich ville det være lettere. Iron Mario på flanken lige bag dette: aggression, styrke og bevægelse. På samme måde snurrede han sig om foråret og kørte Messi. Han ville have kørt mig nu, klemme Leo ud på venstre center, der var ubehageligt for ham. Men Mario var ikke på banen.

Horvath passer perfekt på flanken og bliver en skjult Pogba. Til dette har Allegri ofret gnister, skarphed, hastighed – alt det, der normalt forventes fra kanten af angrebet.

Jeg ofret det, synes det, fast og endeligt. Når “Juve” taber bolden, er Mandzhukić verdens bedste tilbagevenden. Ved at trykke, lukker Mario både midten og flanken. Attacking lukker målmanden. Dette er den mest uundværlige spiller, “Juve” – indtil Allegri igen falder, eller Matyudi ikke spiller.