Du kan give et par eksempler

Du kan give et par eksempler, men hvorfor, når det er klart, at hvert af disse hold før eller senere, men hviler på den næste afbrydelse af vækst i loftet, lagt som klubbens fundament af nationen. Inden for disse vækstgrene er nationale klubber tvunget til at eksistere med varierende grad af komfort.

Og “Ararat” i den nærmeste fremtid kan stå over for dette problem. Ja, nu har den armenske diaspora ikke tilladt klubben at dø, men i den kommende sæson bliver det klart, at med fællesskabets styrke er det muligt at indsamle maksimalt flere tusinde fans på East Street og under hundrede armeniere ved hver exit. Og hvis sidstnævnte blev benyttet af de fleste af Premier League-klubberne, så er antallet af fans i hjemmekampe helt klart ikke om ambitionerne for klubben.

Og her snakker vi ikke længere om prisen på problemet. Uddel gratis billetter, men mindst Mkhitaryan bringer til klubben – dette vil kun give engangseffekt. Før eller senere kommer alt tilbage til de samme få tusinde på podiet. Og det er ligegyldigt, at holdet spiller i PFL eller Premier League. Det er vigtigt, at alle disse vil være dele af landet, hvis navn ikke er Armenien. Og problemet med “Ararat” er, at de ikke bliver tilbudt at skade os for Moskva klubben, men for Armeniens landshold på vejen.

Lokomotiv, CSKA, Dynamo, Torpedo – alt dette har længe ikke været om klasse eller professionel tilknytning, og Ararat bør afskrive spørgsmålet om nationalitet som en nøgle og stå i overensstemmelse med disse hold.

At være bange for, at klubben vil miste sin egen følelse af eksistens, er det ikke nødvendigt. Før en russisk klub vil “Ararat” udsætte sit trompetkort i ærmet. Mens de fleste fans er bag holdets lange historie, førte Ararat fansen til tribunerne ved fødselsretten. Og nationaliteter er meget sværere at ændre end klubfarver.

“Ararat” har sin egen vej, fordi den startede fra slutningen. Med andre klubber, for det første er der fans, og kun så, med tiden, vokser deres fans fra deres masse. “Ararat” af objektive grunde til at følge denne vej mod fansen, kan det ikke.

Men du kan kigge, som fans jublede på anden fodbold novode. “Krasnodar”, for eksempel. Galitsky kom med sit projekt til kanten, selvom han var velsignet, men allerede levet. Men mindre end ti år er gået siden “Krasnodar” overtog og overgreb “Kuban” og efterlod det i skyggen af sine ambitioner. Galitsky forstod dog helt klart, at øret vil være på lerfødder, hvis klubben ikke tager sig af sine egne fans. “Kuban” vil ikke dø, og ikke blive Galitsky, klubben vil dø.