FC Groningen – SBV Vitesse 1:1

Vitesse nenavázal tri pobjede u nizu protiv Groningen u Euroborg sastavio remi kada je njihov vlastiti Tref Kelvin Leerdam rano u prvoj polovici uspio popraviti početak drugog čina Navarone FOOR. Obje momčadi se natječe za post-sezona doigravanja za Europsku ligu, a nisu Bet-at-home minimalni koeficijenti doživjeli revoluciju u tablici, samo Arnhem povećana za samo jednu prečku iznad.

Početna prednji opet morao učiniti bez napadača Tom van Weert, drugi najbolji strijelac, propustili oba gosti veznjak čudesna Nakamba i osmigólový Suter Lewis Baker. U svakom slučaju, na detaljniji odsutnosti ni od ekipa jednostavno nije mogao žaliti. Za bolju utakmicu ušli u odjelima za trenera Ernesta Faber.

Već u 6. minuti stvorili su mnogo konfuzije u protivničkoj kaznenog prostora, pucao je konačno radio Jenssen, koji također radi s nesretni branič Leerdam nacala rezultatom utakmice. Nakon pola sata bi mogao biti još gori za Vitesse u pristojnom opciju Bet-at-home najboljih bonus pojavio Hateboer, ali ne pokazuje točno, a nakon toga je Mahi načapán zaleđu.

Henk Fraser tim je u prvoj polovici najbliži niveliranje u 32. minuti, Tighadouini šalju prema cilju doista zanimljivo kartice, ali lopta jednostavno naletio na vratnica. Nizozemski napadač, koji je na posudbi u klubu iz Malage, još uvijek pokušava da završimo ubrzo nakon prijelaza, ali je promašio prestižni prostor.

Groningen kraju unovčiti u 49. minuti. Rashica pobjegao niz pravo, svoj križ kada pogleda FOOR, čiji je neugodno odskočiti pokušaj završio iza leđa vratara Padt. Niti jedna momčad tada jednostavno morali napraviti srušena pobjedu na svoju stranu. To je zapravo tako samo zaslužili ravno crveni karton klubovi autora izjednačavanje 86 minuta.