Garantien til seieren vår er et vellykket spill i forsvaret

“Mestere av rettslig lovløshet.” Hvordan CSKA slo Benfica
Takk til den spanske dommeren, som ikke vet fotballreglene.

“Garantien til seieren vår er et vellykket spill i forsvaret,” sa Victor Goncharenko etter kampen i Lisboa.

Ja, CSKA vant de viktigste tre poengene, Pontus Wernbloom vant 17 kampsport. Men hva å si om de positive i forsvaret, da “hærlaget” et øyeblikk før målet, “Benfica” lined opp i en diskettstriangel?

“Mestere av rettslig lovløshet.” Hvordan CSKA slo Benfica
Foto: Championship

I det 50. minutt gikk et pass nordicbet no til flanken av Zhivkovitch lett av gjestetrioen, den serbiske gikk gjennom ødemarken og skutt til nærmeste bar, hvor overføringen ble forseglet av Seferovich.

Senere ble CSKA Moskva spilt av spansk dommer Alberto Malenko. I første omgang forhindret han spillerne, “Benfica”, dangling til føttene og brøt ett pass, og i 63. minutt ble en falsk straff. Vasily Berezutsky slo av straffene, ballen fløy ut av banen og berørte hånden som Andre Almeida gjemte seg bak ryggen. Dommeren tildelt den portugisiske forsvareren et gult kort og pekte på poenget – så Vitinho utlignet.

Glad for at det russiske laget, som hadde problemer med de angripende skuddene, ikke lukkde på å bevare utgangspunktet. I midten av andre omgang, rykket de røde og blå “ørnene”: Vasin zatusit i straffefeltet keeper Bruno Varela, som ble vedtatt forsyning Golovin, snudde seg og slo farlig. Benfica målvakt klarte Victors slag, men ung Timur Zhamaletdinov, som erstattet den tomme og ødelagte Olanare, kom fram til slutt.

Malenko kjenner ikke fotballreglene – det ble bevist av episoden da Benfica spilte et frispark: Vernbloom hoppet i veggen og spilte ærlig med ballen med albuen, selv om han ikke ble straffet for det. Voldgiftsmannen fra Spania kan ikke fortelle en ufarlig hit i hånden fra det reneste spillet for hånd. Og noen andre klager over avdelinger av Budogos.

“Mestere av rettslig lovløshet.” Hvordan CSKA slo Benfica
Foto: Championship

“Takk, selvfølgelig, til dommeren nordicbet norge, jeg er glad for CSKA Moskva, men det er også mestere for rettslig lovløshet der,” – fortalte tidligere Dynamo-fremover Oleg Terekhin en kommentar til byrået R-Sport.

Goncharenko roste Olanare – dette er et dekke for sin egen feil i dannelsen av startlinjen. Hvordan fortjener en loggger et sted på basen? Trener CSKA våget ikke og holdt på benken Zhamaletdinova, i fredags, scoring det vinnende målet, “Amkaru”. I Lisboa fant en 20 år gammel russisk mann øyeblikket om noen minutter. Mens rushing – du må stole på.

CSKA-spillere spilte flere slag mot målet enn spillerne til Benfica (7 mot 6). Men med angrepet fra Moskva-laget er alt fortsatt ikke så bra. Pontus Wernbloom saks, Viktor Vasin plutselig “inkludert” Dzyuba – disse menneskene har andre oppgaver. Det er spørsmål til Vitinho, som ble født i et lager av trukket tepper, og til Olanare, som storken kastet på en sagbruk.

“Mestere av rettslig lovløshet.” Hvordan CSKA slo Benfica
Foto: Championship

Den endelige 2: 1 – en triumf av rød og blå i den nordicbet innskuddsbonus portugisiske hovedstaden, ble uforutsigbar, ikke uten gave fra dommeren. Det ser ut til at “hærlaget” i den største europeiske konkurransen aldri har startet med en seier.

Bare misbruk Akinfeeva etter et savnet mål signaliserte stabilitet i CSKA Moskva – det var forventet. Igor mottok i den 40. kampen i Champions League på rad – dette nummeret blir ikke lagt merke til av bøndene.