Hat Nemzet 2016: Írország nem fog emelkedni Eddie Jones Stoke City jibe-hez, mondja Easterby

Az Egyesült Királyság új vezetőedzője Jones hasonlította össze Írország megközelítését a taktikával, amint az az Egyesült Államokban dolgozik. A “Stoke City” Premier League-i ​​labdarúgó-klubja azt állította, hogy Joe Schmidt emberei “60 százaléka” birtokában vannak.

Schmidt hamar elutasította Angliából származó csapatait,

Most Írország előválasztó edzője Easterby figyelmeztette a csapatot, hogy ne engedje meg magának, hogy elterelje a szavak háborúja. 201. sz. Nemzetek: Írország emlékeztetheti Angliát a saját felfelé irányuló dilemmájukra | Robert Kitson Bővebben

“Valaki, aki szeret Eddie-t, dobja ki a dolgokat, dobjon néhány megjegyzést odakint, és ez remek” – mondta Easterby. És letépd.Arra kell összpontosítanunk, amit csinálunk. Azt hiszem, van egy kísértés arra, hogy valami olyasmit vegyünk fel benne, amit mondani akarunk, bármelyik csapatról, akár mi, akár bármely olyan csapatról, amellyel ellene dolgozik. “Írország az első győzelmüket keresi Twickenhamban 2010 óta a hatodik bet365 fogadás bónusz hatodik nemzedék bajnoka, aki a verseny megnyitása során két forduló nélkül érkezik Walesre, és Franciaországban vereséget szenvedett, és szintén sérüléseket szenvedett.

Schmidt szerette volna Állítsa be a rekordot, miután Jones azt állította, hogy Írország a biztonság első rugbyját játssza, ragaszkodva ahhoz, hogy “Írország kevesebb mint egynegyedét birtokolta a birtokunknak, ami nem felel meg a jelentett statisztikáknak”.

Jones most kétszer idézte Stoke City-t, amikor egy korlátozott játékmenetre hivatkozott.Stoke kapitánya, Ryan Shawcross eljutott a klub hivatalos mérkőzésprogramjába Jones első referenciája után, felszólítva az angol menedzsert, hogy “ragaszkodjon ahhoz, amit tudsz”. Easterby azonban szeretné, ha Írország figyelmen kívül hagyná az angolok észrevételeit Új vezetőedző, aki már szabadon elismerte, minden lehetséges élen üldöz, beleértve az elme játékokat is.

“Csak arra kell összpontosítanunk, hogy mit csinálunk és nem bet365 mobil fogadás fogunk túl sok Mit beszélt “- mondta Easterby.

” Ez az, ami az.


Az ilyen karakterek jóak a játékhoz, és szombat este megnézzük, hogy ez mennyire igaz. “

bet365 online fogadási