Henrik Larsson és fia Helsingborg rajongói szembesültek a kiesés után

Helsingborg vezetője, Henrik Larsson és fia, Jordánia, szembesültek a végső sípszóval a saját támogatóik után, miután 23 év alatt először a svéd első osztályból kerültek. A korábbi kelta és a Manchester United csatár 2014 novemberétől Helsingborg, a hétszereplős Betclic bónuszok hazai bajnokok vezetője. Fia is játszik a klubban csatárként.

Helsingborgot 2-1-en legyőzték Halmstad által a nemkívánatos jelenetek kialakulása előtt. Helsingborgot az utolsó három percben két gyorsbajnokság elnyerése után helyezték el, miután Jordan Larsson a 82. percben elnyerte a vezetést. Fair Play (@FairPlaypt) ..pic.twitter.com/4XbcrXGZYyNovember 20, 2016

A végső sípszó után, Larsson Jr, 19-et, a pályán futó támogatók kezelték, akiknek többségét sálak és balaclavák borították, néhányan megpróbálják kihúzni az ingét a hátáról. A rendőrök ezután megpróbálták a rajongókat elhagyni és eltávolítani a fáklyákat, mielőtt elhúzták a Jordan Larsson-t.

A 45 éves Helsingborg menedzser Betclic fogadási bónuszok az interneten ezután a támogatók felé haladt, és készen állt arra, hogy megvédje magát.

Larsson 1992-ben játszott Helsingborgban, 2006 és 2009 között segítve őket a legmagasabb repülés és a pályafutása vége felé. – Nem láttam, hogy megtámadták-e a Jordánt, de ha én lennék, akkor oda mentem volna oda – mondta Larsson Sr. – Nem fogok onnan futni. Ha bekapcsolnak, akkor bekapcsolnak.Megvertem. ”

Hozzátette, hogy„ sok kutyája van otthon ”, ha a rajongók úgy vélik, hogy jönnek a házába. a klub „fantasztikus támogatói”. Andy Ha (@_AndyHa) Henrik Larsson támadta meg Helsingborgs rajongóit, miután 23 év alatt először lerombolták. Elég szürreális. pic.twitter.com/Lm9wcB9bztNovember 20, 2016Ez a cikk 2016. november 21-én módosult, hogy Betclic fogadási bónuszt eltávolítsák a „távolról támogató” hivatkozásokat. A szóban forgó emberek támogatták Helsingborgot, akik otthon játszottak.