Hvorfor viser Mario Goetze sig stadig

Positiv diagnose. Hvorfor viser Mario Goetze sig stadig
Denis Markov – om hvad der afventer den uheldige tysk i den nye sæson.

Mario Goetze er meget ked af det. Hans karriere er dækket af dybe ar. De rev sig fra hinanden, ikke kun kroppen, men også fodboldspillerens måde, hvor uretfærdighed er endnu større end Spartaks fans i Rusland. Ud over de permanente muskelskader faldt han også under forandringerne i klubben, hvilket viste sig at være unødvendigt.

Mario blev ikke forankret i “Bayern”, hvor Josep Guardiola oprindeligt så ham som en nøglespiller. Først på grund af muskelskader, og så på grund af taktiske opdateringer til holdet. Pludselig indså Pep, at det var bedre i München at spille med en ren striker og ikke med en “falsk ni”. Og først returnerede han Mario Mandzhukich til sin oprindelige position, og købte derefter en super-Robert Lewandowski.

Positiv diagnose. Hvorfor viser Mario Goetze sig stadig
Foto: Bundesliga, IBT, TZ

På flankerne var den hurtigere Frank Ribery og Arjen Robben, og derefter kørte de samme reaktive Kingsley Koman og den mere alsidige Douglas Costa. Stedet under angriberen blev betonet af Thomas Müller. Goetze var klar til at lukke enhver position, men det første, aldrig svarede til den ideelle træner, og for det andet, hele tiden fløj fra sammensætningen på grund af kramper. Og det var bare overflødigt, som i hans tid Luis Gustavo – en sammenligning alligevel, hvis du husker fremskridtene til tyskerne.

Han tog en vanvittig beslutning om at gå til den nederste klubbens værste fjende. Udvælgelse af skøre, men i sport højre – Mario forlod holdet, der gik op til verdensplan, når næsten blev den bedste i feltet som standard. Han valgte en risikabel bevægelse til hvor du skal tjene et sted i kernen og bevise dit geni i hver træning. Hvor udsigten til udsigterne holder højst to årstider, og så er du enten en konge eller en outsider. Og han tabte til sin egen krop og en samling af omstændigheder.