Ibrahimovic Ghostwriter geeft toe aan het uitvinden van citaten in ‘I Am Zlatan’

De ghostwriter van Zlatan Ibrahimovic heeft toegegeven dat hij de strijder van Parijs St Germain niet in grote delen van zijn autobiografie I Am Zlatan citeerde.

David Lagercrantz, die spreekt op het Hay Festival, zei dat hij, in plaats van de gedachten van Ibrahimovic terecht te documenteren, veel van de citaten in het boek heeft uitgevonden.

“Ik heb heel erg met Ibrahimovic gewerkt , “Aldus Lagercrantz, zoals geciteerd door de Daily Telegraph. ‘Ik vroeg hem net over dingen die ik niet wist…Ik vind het echt zijn ware stem. Het belangrijkste is dat ik niet als journalist werkte. Ik citeerde hem niet. Ik weet dit – als je iets wilt vinden dat echt en authentiek klinkt, is het laatste wat je wilt doen quote. Ik denk niet dat ik echte citaten van hem heb. Ik heb geprobeerd een illusie van hem te krijgen, om het verhaal te proberen.Ik heb geprobeerd de literaire Ibrahimovic te vinden. ‘Zlatan Ibrahimovic:’ Iedereen was praten met me. Nu eten ze hun woorden. Dat is mijn trofee ‘Lees meer

Het boek was op de shortlist voor het 2013 William Hill sportboek van het jaar. The Guardian’s Richard Williams beschreef het als “wat zou wellicht de meest dwingende autobiografie ooit zijn om onder de naam van een voetballer te verschijnen”. Vol met krachtige beoordelingen, zegt het boek van de vluchtige Italiaanse verdediger Marco Materazzi: “Hij is zoals ik.Hat en wraak zijn wat er aan de hand is, “terwijl Pep Guardiola wordt bekritiseerd voor zijn eisen dat spelers overeenkomen:” Een goede manager kan met andere personages omgaan. “

De speler van de speler, Lager Lager, De tijd kwam om in zijn werk te draaien. ‘U kunt het moment voorstellen dat ik, de nep Zlatan Ibrahimovic, het manuscript naar de echte Zlatan Ibrahimovic moest sturen,’ zei hij. “Het eerste wat [Ibrahimovic] zei was: ‘Wat is dit? Ik heb dit nooit gezegd! ‘Maar na een tijdje denk ik dat hij begreep wat ik probeerde te doen. Tegenwoordig vindt hij het echt zijn verhaal. “