Keith Hackett támadja a “katasztrofális” Premier League bírói szabályokat

Keith Hackett, az egykori bírók vezetője felszólította az utódát, hogy lemondjon és öt legmagasabb tisztviselőt távolítsanak el, és a jelenlegi legfelsőbb szabályokat “a legrosszabb, amit láttunk.”

Hackett, akit Mike Riley 2010-ben sikerült a Professional Game Match Officials Limited-nél sikerrel játszani, azt mondta, hogy Mike Jones, Andre Marriner, Lee Mason és Chris Foy a szezon végén leállnak, és Lee Probert elveszíti pozícióját. A Hackett széles körű akciót kért a PGMOL megváltoztatására, amelynek első lépése “a jelenlegi PGMOL vezérigazgató szolgáltatásainak elengedése”.

A PGMOL nem válaszolna közvetlenül, de kiadott statisztikákat, amelyek szerint a szabványok javultak minden rendelkezésre álló intézkedésben a Hackett elhagyását követő öt év alatt.Ezek magukban foglalták a legfontosabb döntések pontosságát, 94% -ról 95% -ra; A büntetőjogi döntésekről (98%); És a másik oldalon, 99% -kal, szemben a 92% -al öt évvel ezelőtt, amikor Riley átvette. Hackett blogjában írta: “Egy biztos: a Professional Game Match Officials Limited nem folytatható műveletek alapvető felülvizsgálata nélkül .A PGMOL elmulasztja azon törekvését, hogy tökéletes szolgáltatások nyújtásában a pályán.”

Hackett, aki referált az Eb és az olimpia 1988-ban, és aki ír a megfigyelő Te vagy a Ref sorozat, azt mondta, egyetért a korábbi játékvezető Graham Poll a gyilkos véleménye, hogy előadások elérte egy új, alacsony.

„Ebben a szezonban már minden tanúja sok katasztrofális előadások és a nagy játék változó hibák” Hackett írta. „Osztom az egyik korábbi felső játékvezető, hogy a jelenlegi csoport szakmai játékvezetők a legrosszabb, hogy láttuk.

„A legutóbbi nagy játék határozat hiba volt a hülye elbocsátás Wayne Routledge a Swansea City [ Queens Park Rangers], aki maga volt a fogadó végén egy vakmerő kihívás.Hihetetlen, hogy egy úgynevezett top játékvezető, hogy egy ilyen hiba. Facebook Twitter Pinterest Swansea Wayne Routledge küldik ki a játékvezető Anthony Taylor – döntés később felborult.Fotó: BPI / REX

„Úgy vélem, hogy a testület a PGMOL kell visszatérni az eredeti alkotmány a legfőbb vezetők a FA, a Football League és a Premier League felülvizsgálata a jelenlegi PGMOL működését.”

Routledge a piros lapot, amelyről kimutatták, Anthony Taylor, később felborult a Labdarúgó Szövetség, és miközben Taylor nem volt Hackett listán a karaj volt gyilkos az ő értékelését Riley.

„látom előírások alá,” mondta a BBC-nek. „A karácsonyi időszakban elérte szabványokon határos megdöbbentő.

„Ha [a manager] alján a liga akkor munkája veszélyben van. Ebben a pillanatban bet365 mobil fogadás ő [Riley] több, mint alul. Látok egy regresszió.A játékvezetők teljesítménye nem elfogadható. Ő viseli a felelősséget. “

Hozzátette:” Végül, a nap végén, nem hiszem, hogy rossz bírók, azt hiszem, szükségük van valamilyen vezetésre és útmutatásra, Ez a szakasz a játéktér teljesítményének javítása érdekében. “

bet365 ingyen fogadások