Laillisen laittomuuden päälliköt

“Laillisen laittomuuden päälliköt”. Kuinka CSKA voitti Benfica
Kiitos Espanjan tuomarille, joka ei tunne jalkapallosääntöjä.

“Vahvistusmme on puolustuksemme onnistunut peli”, Victor Goncharenko sanoi ottelun jälkeen Lissabonissa.

Kyllä, CSKA voitti tärkeimmät kolme pistettä, Pontus Wernbloom voitti 17 taistelulajia. Mutta mitä sanoa puolustuksellisesta positiivisesta, kun “armeija joukkue” hetken ennen tavoitetta, “Benfica” linjattu levyke kolmio?

“Laillisen laittomuuden päälliköt”. Kuinka CSKA voitti Benfica
Kuva: Championship

50 minuutin kuluttua Zhivkovitchin lähelle oli helppo leikata vierasjoukko, serbainen käveli pakoalueen läpi ja ammuttiin lähimpään baariin, jossa Seferovich sulki siirron.

Myöhemmin CSKA Moscow nordicbet mobiili vedonlyönti pelasi espanjalainen päätuomari Alberto Malenko. Ensimmäisellä puoliskolla hän estänyt pelaajia “Benfica”, heiluttaen jaloillaan ja rikkoi yhden passin, ja 63. minuutilla hän laittoi väärän rangaistuksen. Vasily Berezutsky lyö rangaistus, pallo lensi kentältä ja kosketti kättä, jonka Andre Almeida kätkeytyi selänsä takana. Tuomari antoi Portugalin puolustajalle keltaisen kortin ja osoitti pisteen – joten Vitinho tasoitti.

On ilahduttavaa, että venäläinen joukkue, jolla oli ongelmia hyökkäävien laukausten kanssa, ei päässyt sulkemispisteen säilyttämiseen. Toisen puoliskon puolivälissä punainen-sininen karkasi “kotkat”: Vasin laukaisi maalivahdin rangaistusalueelle Bruno Varela, hyväksyi Golovinin kenttä, kääntyi ja vaarallisesti iski. Benfin maalivahti törmäsi Victorin iskuun, mutta nuori Timur Zhamaletdinov, joka korvasi tyhjän ja rikkoutuneen Olanaren, saapui ajoissa viimeistelyyn.

Malenko ei tunne jalkapalloseurueita – epävirallisuus osoitti, kun Benfica pelasi vapaapotkun: Vernbloom hyppäsi seinään ja reippaasti pelasi palloa kyynärpäätään, vaikka häntä ei rangaistu. Espanjan välimies ei pysty käsittelemään kädestä vaarallista nordicbet talletusbonus osumaa puhtaimmasta pelistä käsin. Ja joku muu valittaa Budogosin osastoista.

“Laillisen laittomuuden päälliköt”. Kuinka CSKA voitti Benfica
Kuva: Championship

“Kiitos tietysti tuomarille, olen tyytyväinen CSKA Moskovaan, mutta siellä on myös laillisen laittomuuden päälliköitä”, – entinen Dynamo eteenpäin Oleg Terekhin jätti kommentin R-Sport-virastolle.

Goncharenko ylisti Olanarea – tämä on kannattaja omalle virheellisyydelleen aloittavan kokoonpanon muodostamisessa. Kuinka loknikki ansaitsee paikan tukikohdassa? Valmentaja CSKA ei uskaltanut pitää Zhamaletdinova -penkillä viime perjantaina ja voitti voiton tavoite “Amkaru”. Lissabonissa 20-vuotias venäläinen mies löysi hetken muutamassa minuutissa. Ryntääessä – sinun täytyy luottaa.

CSKA-pelaajat kohdistivat enemmän iskuja kuin Benfica (7 vs. 6). Moskovan joukkueen hyökkäys ei kuitenkaan ole vielä kovin hyvä. Pontus Wernbloom sakset, Viktor Vasin yhtäkkiä “sisälsivät” Dzyuban – näillä ihmisillä on muita tehtäviä. Kysymyksiä on Vitinholle, joka syntyi vetäytyneiden huopien varastossa, ja Olanareen, jonka haikara heitti sahalla.

“Laillisen laittomuuden päälliköt”. Kuinka CSKA voitti Benfica
Kuva: Championship

Lopullinen 2: 1 – Portugalin nordicbet pääkaupungin punainen ja sininen menestys voitti ennakoimattoman, ei ilman tuomarin lahjaa. Näyttää siltä, että “armeijan tiimi” tärkeimmässä eurooppalaisessa kilpailussa ei ole koskaan alkanut voitolla.

Vain väärinkäytökset Akinfeevan jälkeen jääneet maalit osoittivat vakautta CSKA Moskovassa – odotettiin. Igor sai 40. ottelussa Mestarien liigassa peräkkäin – talonpoikaa ei ole mainittu.