“Liverpool” er stadig hjælpeløs mod udgange

“Liverpool” er stadig hjælpeløs mod udgange

Mersisaydtsy handlede desperat – tog bolden fra holdet af Pep og gav ikke. I stedet spillede de det første nummer og lagde spillet selv, snarere end at vente på modstanderens fejl og ledig plads. Dette var ikke i den sidste sæson, det er fremskridt i form af positional angreb, men i forsvaret af problemet er det samme.

Slå dit hoved Ederson er ok, “City” er også, og “Liverpool” er ikke fotograf

Sidste sæson var et af Liverpools hovedproblemer neutralisering af udgangene. Holdet tillod dem for ofte. Derfor og tabt for de mellembønder, der spiller mest imod de toppe. I dag blev begge (alle fire) mål af Gabriel Jesus scoret i samme stil – forsvaret savner modstanderen på bagsiden og savner. Som på tidspunktet for produktionen, og mens du spiller hoved – et mål fra en offside position og målet med fradrag af den brasilianske blev scoret i stil med Krishtianu Ronaldu landshold i Rusland, når rummet bag det var en død zone.

Dette er ikke kun fejlen hos Centrobes, men af hele systemet – når angrebet går, går de ekstreme forsvarere for langt, som støttezonen. Som et resultat, forbliver parret defov mod tre eller fire spillere angreb og slog hende eller pasami bag, eller kombinationer heraf. Kort sagt, tag beløbet.

Liverpool havde ikke en kreativitet

Når Pep sidste vinter uden held med implementering, gjorde han en satsning på kanten, og bredden af angrebet – David Silva og Kevin De Bruyne angreb udfoldede og intensiveret Raheem Sterling og Leroy Sana’a. Nøglepasningerne var for det meste vandrette. Det er logisk, at der ikke passer perfekt til Sergio Aguero – angriberen, der elsker at spille med fart, og ikke at lukke. Der var en perfekt pasform Gabriel Jesus, der kan lide at slå sit hoved eller bare erstatte hans ben. Men Kuhn slog den første kamp med “Monaco”, hvor holdet satse på sin hastighed og kastede argentiner bag ham.

Nogenlunde samme skuespil, “Liverpool” med Mohamed Salah og Sadio Mane på flankerne – jet fløje køre på flanken og skærpe vandret pasami, men for det første, fodbold, hvilket ville være praktisk for dem at tilpasse sig (Dominic Solanki), der sidder på en bænk. For det andet er “City” perfekt tilpasset modstandernes stil – de tre forsvarere løb konstant tilbage, da bolden blev modtaget af vingen. Og da modstanderen stadig løb væk fra forsvaret, gik målmanden til handling.