Lovosice element Suma valgte rolige Toman. Vi går opp håp

“Regjeringen har kontaktet meg for to år siden, men jeg fortsatt spilt før i fjor i Tyskland, det var ikke mulig. Da jeg trengte å ta et års pause, for å løse sine problemer. Men nå må jeg smake det, “er hot på den nye gig Lovosice elev Toman, som møtte med sumo i Dukla og på landslaget.

” Vi rådførte alle sammen, gir sherbets meg mye plass. Så la oss se hva det vil bringe. “Toman er en ganske kul en, summen element. “I noen situasjoner, Vlada langt impulsivnější enn meg, men vi alltid fikk på famously sammen og fortsette denne trenden også, antar vi alt du møter. Jeg fange opp på Bet365 bonuskode grunn av jobben min alle treningsøktene, han igjen kan Lovosice rådgivere, vil ha mindre tid også.Vi må liksom forene. ”

Samtidig ser det ut til at det er vellykket. Og at impuls i form av engasjement Toman tar. Jegere på onsdag arkivert i hjemmearena tsjekkiske mesterne Plzen 31:27. “Fra første øyeblikk mančaft tråkket perfekt gutta veldig mye ønsket å forlate alt det,” han tippet ny assistent.

Selv mange tidligere spill måtte Lovosice fint angrep, men ofte feilslått nådd slutten. “Jeg hadde virkelig redd denne gangen, heller unødvendige feil. Vi kaster en ball til fots eller i sin hånd. Det kan ses at de siste kampene har merket vår psyke. Guttene tror ikke, men ytelsen mot Plzen jeg berømmer alle. ”

På et løft i Lovosice ventet på. “Kanskje vi sparke den.Jo flere kamper Jeg beklager mann med grenser og Litovel hvor vi igjen punkter unødvendig. Kanskje nå god natts søvn og Frydek “, sier Toman allerede hjem for den neste kampen, som starter på lørdag kl 17 o’clock. Onsdag med Pilsen jegere Bet365 norway flyttet fra niende-syvende, en ny seier ville slå kunne skyte nærmere toppen.

“Vi har alle et ønske om å trene, er det fryktelig viktig. Om det vil fortsette på denne måten, vil våre resultater bedre, “mener Toman.

more: http://xbookmakere.com/bet365/