Masters of judicial lawlessness

“Masters of judicial lawlessness.” Hvordan CSKA slog Benfica
Tak til den spanske dommer, som ikke kender fodboldreglerne.

“Garantien for vores sejr er et succesfuldt spil i forsvaret,” sagde Victor Goncharenko efter kampen i Lissabon.

Ja, CSKA vandt de vigtigste tre point, Pontus Wernbloom vandt 17 kampsport. Men hvad skal man sige om den positive i forsvaret, da “hærholdet” et øjeblik før målet, “Benfica” blev opstillet i en diskette-trekant?

“Masters of judicial lawlessness.” Hvordan CSKA slog Benfica
Foto: Championship

I det 50. minut gik et pass til floden af Zhivkovitch let af gæste-trioen, den serbiske gik gennem ødemarken og skød til nærmeste bar, hvor overførslen blev forseglet af Seferovich.

Senere blev CSKA Moskva spillet af den spanske dommer Alberto Malenko. I første halvleg forhindrede han spillerne, “Benfica”, dinglende ved deres fødder og brød et pass, og i 63. minut satte en falsk straf. Vasily Berezutsky slog fra straffen, bolden fløj ud af banen og rørte ved den hånd, Andre Almeida gemte sig bag ryggen. Dommeren gav den portugisiske forsvarer et gult kort og pegede på det punkt – så Vitinho udlignet.

Glade for, at det russiske hold, der har problemer med de angribende skud, ikke lukkede ved at bevare udgangsstedet. I midten af anden halvleg røde rødblå “ørnene”: Vasin satte sig i straffesparken til målmanden Bruno Varela, accepterede Golovins tonehøjde, vendte og ramte farligt. Benfica målmand klare Victor’s slag, men unge Timur Zhamaletdinov, der erstattede den tomme og ødelagte Olanare, ankom i tide til afslutning.

Malenko kender ikke fodboldreglerne – det blev bevist af episoden, da Benfica spillede et frispark: Vernbloom sprang i væggen og spillede ærligt bolden med sin albue, selv om han ikke blev straffet for det. Voldgiftsmanden fra Spanien kan ikke fortælle et harmløst slag i hånden fra det renteste spil for hånden. Og en anden klager over afdelinger af Budogos.

“Masters of judicial lawlessness.” Hvordan CSKA slog Benfica
Foto: Championship

“Tak, selvfølgelig, til dommeren, jeg er glad for CSKA Moskva, men der er også herrer for retslig lovløshed der” – tidligere Dynamo fremsatte Oleg Terekhin en kommentar til agenturet R-Sport.