Propao Sydney koji je morao platiti kao Adelaide štrajk kasno ići vrhu

Adelaide je postavio svoj zahtjev za premijersku ploču A-League, dok je Sydney FC osvojio nade s 1-0 pobjedom nad Sky Bluesom u subotu, zahvaljujući dobitniku kasnog Awer Mabil.

Nogometaš Eugene Galeković, koji je napravio devet briljantnih spasenja, a potom je osigurao pomoć Mabilu, osigurao je da su Redovi otišli na pobjednike na stadionu Allianz koji je natopio kišu. Adelaide privremeno Uzeti ljestve s jednom točkom na Wellingtonu, Melbourne Victoryu i Perthu, a ipak igrati. Sydney je nastavio sa siromašnim domovinskim oblikom, sa svih pet gubitaka ove sezone na stadionu Allianz, da padne na četvrto mjesto.

Nakon nedavnog sukoba prošlog tjedna zbog međunarodnog sukoba, Sydney je dominirao Redsima koji po prvi put u svojoj početni Bet365 bonus povijesti nisu zabilježili niti jedan metak na cilj. Marc Janko ponovno je vodio Sydneyov napad.

I gotovo je pronašao stražnji dio mreže unutar prvih pet minuta Kada je Bernie Ibini prebacio loptu, ali je širio njegovo zaglavlje.

Ibini je ponovno u 17. minuti osigurao savršenu loptu u kuglu, a skijašica Alex Brosque spustio se da bi spasio od Galekovića.

Ibini je nastavio terorizirati Adelaide na desnom krilu i poslao još nekoliko loptica preko lica, ali Sky Blues nije uspio kapitalizirati. Brosque je izgledao kao da konačno razbije

Bruce Djite napokon je pokušao prvi Redsov štrajk u 47. minuti, ali je pokazao lagan posao za čuvara Vedrana Janjetovića.

P>

11.585 navijača poslano je na zanos kad je Janko u 51. minuti poveo Sydney, samo da bi shvatio da je pravilno pogođen.

Galeković je došao do spašavanja Crvenih 53. minuta da uskratimo Bet365 mobilno klađenje udarac iz blizine od Christophera Naumoffa i opet, dvije minute kasnije, kako bi se raspršio metak iz Brosqua E.

Sky Blues je dobio udarac kada je Mickael Tavares zamijenio Rhyan Grant zbog ozljede prepona. S Jankom nema sreće, trener Graham Arnold napravio je hrabar potez Uzmemo u obzir 17-godišnjeg Georgea Blackwooda u 76. minuti. Ali za sve Sydneyjeve šanse, to su bili Crveni koji su uveli ključni cilj.Zamjenik Mabil stigao je dugu loptu iz Galekovica na senzacionalni udarac u 82. minuti.

Galekovic bi nekoliko puta ponovno zanijekao Sky Blues prije konačnog zvižduka, raspršujući štrajkove Blackwooda, Matthew Jurmana i Roberta Stambolića.