Sivok dacht ook aan het einde van de voorstelling, maar heeft nog steeds een smaak

Ook sto Tomáš Sivok beschouwd als het einde in de Tsjechische Republiek in de zomer. Maar hij heeft nog steeds een voorliefde voor het nationale team om te helpen. Hij geeft niet toe dat hij momenteel de meest ervaren speler is in de selectie van coach Karel Jarolim en neemt niet in overweging of hij een kapiteinstape zal krijgen. Hij zou het overlaten aan Mark Suchý.

In de zomer eindigde veel steun onder leiding van Petr Čech of Jaroslav Plašil in het nationale team. Sivok dacht zelfs dat hij door zou gaan met de volgende kwalificatie. “Natuurlijk dacht ik aan het einde, maar ik had nog steeds de smaak, en we besloten geen bekers te spelen in de club, anders zou ik niet doorgaan omdat de wedstrijden veel van mijn leeftijd zouden zijn.Maar dat wil nog steeds te vertegenwoordigen, “ zei Sivok vandaag tijdens de interview met verslaggevers.

Het belangrijkste voor hem was het feit dat hij voelde belangstelling van nieuwe Jarolím. ” Met de coach we vorige maand ongeveer een uur lang voelde ik dat hij interesse had. We vertelden jullie mijn ideeën, en ik zei dat als hij wilde, dus zoals ik kwam, “ zei drieëndertig stopper Bursaspor.

Eerste bijeenkomst onder Jarolím maar deelgenomen passief, net klaar met interviews als gevolg van een blessure die hij niet kon board. “opnieuw hebben we ook moest mijn leeftijd te overtuigen, en ging naar nieuwe trainingsmethoden. Ik heb het recht dijspier kleiner als gevolg van de eerdere blessure, en na mij (in Turkije) wilde hem dotrénuji nemen. En dat is wat ik leuk vind. Maar mijn knie reageerde, dus ik moest een pauze nemen.Nationale team artsen kreeg ik toen oren dat mijn leeftijd om een ​​andere aanpak hebben, “ zei Sivok met een glimlach.

Na zijn terugkeer in het veld, maar al snel gevangen en Bursaspor hem te winnen vier wedstrijden in de rij. “We hebben net de Fenerbahce gewonnen, ook al voelde ik me niet de beste. De afwezigheid in de zomervoorbereiding heeft zich gemanifesteerd, maar nu heb ik geprobeerd in te halen. Nu is het veel beter, “ zei Sivok, die ook scoorde in de Turkse Cup.

” Nu zijn we erin geslaagd, dus de vergadering kreeg nauwelijks Neck (Tomas Necid) maar na een pauze voel ik al dat ze een kans krijgt. In vergelijking met vorig jaar is de coach sterk afhankelijk van teamwerk en kunnen we de wedstrijden waarin we een rode kaart ontvangen, afhandelen.Fans al hun titel geopend, maar eigenlijk niet, “ zei Sivok, wiens team is momenteel de vierde plaats in de Turkse competitie.

De afbeelding is nu duidelijk de meest ervaren speler. Hij heeft de huidige nominaties houdend met de meest starts (58) en, na doelman Jaroslav Drobny en de tweede oudste. “de druk, omdat je niet toegeven aan zichzelf. Ik heb een verantwoordelijkheid, maar ik heb altijd gehad. Maximale Ik kijk naar de jonge jongens niet om kwaad te maken, “ Sivok grapte. ” Ik benadrukken het feit dat ik hier met Drobasem oudste.Integendeel, ik ben blij dat ik om me heen heb jonge enthousiasme, “, zei hij.

Ze denken niet na over de vraag of zijn coach Jarolím toe te vertrouwen, zelfs de aanvoerdersband, of laat Suchý, die ten laatste vergadering had . “Ik zeg niet dat ik het niet wil, maar de tape als zodanig is voor mij niet belangrijk. Ik ga niet beslissen of ik de kapitein of Mara ga worden. Hij doet de kapitein ook in Basel, ik hou van hem als een hapering, hij doet consistente prestaties. Hij is kalm, geen zeil. Hij houdt ook onze kus vast omdat hij verantwoordelijk is.Als coach, zou ik het ook aan hem, “ zei Sivok.

Wijzigingen aan hem zou zijn dat de verdediging zal niet langer doelman Cech, maar Sivok wordt niet beschouwd als een groot probleem, omdat Vaclík volgens hem, kan lang Tsjechische nummer een vervanger. “Čechíno is een geweldig persoon, maar Vacloš al gevorderd, heeft het zelfvertrouwen kan hij bagatelliseren, het is uitstekend op de lijn, en deze rol wordt bereid. Het doel van de keeper is beslist niet ons probleem. We liever het gebrek aan creatieve spelers, Tomas Rosicky, “ zei Sivok.

Hij gelooft dat interessante opleving offensief naar voren zou kunnen brengen Patrik Schick, die al in training voor de kampioenschappen van Europa opgemerkt. “Ik was hier erg geïnteresseerd.Ik wil het niet oplappen dus het is niet in de maak, maar het is een premium speler voor mij die andere dingen heeft dan normale spelers. Ze is mentaal volwassen. Als het goed in het hoofd is uitgelijnd, heeft het een goede toekomst, “voegde Sivok eraan toe.