Ugyanaz a régi Arsenal, de Arsène Wenger átmeneti sportfogadás csapata hasznos pontot szerez

És mégis ez még mindig kimaradt lehetőség az Arsenal számára a Bajnokok Ligájában. Ez volt az Arsenal a Bajnokok Ligájában. Ez Arsenal volt. Arsenal szívvel és lélekkel. De ne tévedjenek, a PSG itt volt a vételért, egy csapat, aki néhány saját fogaskerékén keresztül zúdult, hiányzott a kombinációjukban, és a legjobb Zlatan-korszak csapatainak arisztokratikus széle nélkül. pont a PSG-n. Edinson Cavani négyet szerzett volna, ha a befejezése ugyanolyan minőségű lett volna, mint az őrületes táplálkozás. De úgy néz ki, mint egy folyamatban lévő csapat.Időnként kísértés volt arra következtetni, hogy küzdeni tudnak az Unai Emery nagyon specifikus igényeinek kielégítésére, aki ragaszkodik ahhoz, hogy mindig nagy nyomáson dolgozzon, de akiknek most olyan csapatot kell Unibet mobil sportfogadás kezelniük, akinek a mintája két, talán négy magas. a márciusi nyomásesések és az év hátralévő részében egy szép séta.

Mindennek ellenére Arsenal ott volt, de nem volt ott. Több mint 90 perc múlva megegyeztek a Paris Saint-Germain-szal. Alexis Sánchez késői kiegyenlítője jól megérdemelt. És mégis ismerős Arsenal-visszatartás: mi lehet ez a csapat! A csapat belenézett a bárokba, a csapat mögé bukott szokások és önmaguk által szabott korlátok, amelyek a késői Wenger Arsenal-ot annyira lenyűgözően magukra hozták.Még Olivier Giroud, aki a második félidő közepéig nem lépett be a pályára, és segített létrehozni a Sánchez kiegyenlítőjének platformját, két végtelen sárga lapra küldték ki, és el fogják hagyni a bázeli játékot, egy másik felesleges kis akadály. Wenger itt meglepő csapatot választott. Az Iwobi első szezonjának kezdete progresszív mozdulat volt, hiszen az Arsenal utolsó bajnoki bajnokságának mérkőzése a Barcelonában. David Ospina április óta játszotta első játékát, és lehetőséget adott arra, hogy egy évvel ezelőtt törölje az Olympiakos elleni golyócsúszást.Jól játszott itt is, így szívesen mentette meg és rohant ki a vonalból.

Az otthoni rajongók zaját a stadion egy csúnya betonfűjében különösebben törték fel, majd a meredek lejtős oldalak körül mozognak. ugyanolyan gyorsan eltűnik egy ideges üregbe. Az első igazi történet 42 másodperc múlva jött, amikor a PSG átvette a vezetést. Serge Aurier, aki most sokkal boldogabbnak tűnik, a jobbra húzódott, és túl könnyen keresi a teret a keresztre. Cavani csak a büntetőpont közelében kellett állnia, jelöletlen, és csúsztatta a fejét a sarokba.

Ahogy az Arsenal paritásra vágta, az Alex Oxlade-Chamberlain és Sánchez hullámzó futásai a PSG izmos kék falára fojtottak. Wenger a téglalap szélén sétált, a csípőn lévő kezek, a fej meghajolt, zavarba ejtve, megdöbbentette, hogy ilyen történhetett volna.Az új pályák egész sora, a koronázatlan kezdő játékosok, a nyár végén későn aláírt középső fél, egy 20 éves járőrözés a középpályán maradt a mérkőzés végső versenyén, nem olyan régen. És valahogy elnyomják a lövöldözés lágy célját.

Mint mindig, Arsenal ígéretesen összejött. Ez egy másik paradoxon. Egy olyan csapatnak, amelynek szellemét rendszeresen megkérdőjelezik, az Arsenal gyakran játszik igazi szívvel. Mesut Özil küzdött, hogy helyet találjon Adrien Rabiot és Grzegorz Krychowiak mély védekező blokkja között.Az Arsenal oldalainak sebessége a PSG tökéletlenebb négy-három bankját fogadások az interneten aggasztotta. Özil, Oxlade-Chamberlain és Héctor Bellerín mindent jobbra tettek, és egy nem létező, csatár alakú lyuk felé haladtak, és nemcsak Giroud-alakú távollét, hanem minden nem eléggé, minden pletykák, minden összekapcsolt és pletykált és sikertelen ajánlat. Facebook Twitter Pinterest Alexis Sánchez ünnepli Párizsban a kiegyenlítőjét. Fénykép: Catherine Ivill – AMA / Getty Images. Hol volt a Granit Xhaka, a vásárolt izom csak ezekre az alkalmakra?Hogyan remélhetné, hogy Francis Coquelin és a ragyogó, de dinky Santi Cazorla középpályája párosítaná magát a Rabiot és Blaise Matuidi hatalmas stomping erejével szemben? Cazorla, Özil összegyűjtő befolyása, és mindenekelőtt a Cavani megdöbbentő befejezése, ami visszahúzza őket a játékba. Itt egy kiváló eredmény. Lehet, hogy a csoportfázisban a sorsukban is eltolódhat.

Az Arsenalnak a Bajnokok Ligájában való valódi problémája egzisztenciális. Haladás itt. Egy késő rally ott. De a végállomás vége. Valahogy majdnem 20 év múlva, miután egy párhuzamosság és lebegés folyamata, ez még mindig egy átmeneti csapat. Több is lehetett volna, de Párizsban egy pont jó eredmény.