Unibet indrømmer Leicester at se ‘lidt dumt’ efter McDonalds hændelse

På dagen, hvor Saracens paradedede deres nye underskrift Schalk Burger foran medierne, meddelte Leicester, at de havde taget disciplinære tiltag mod unavngivne spillere efter en hændelse i en burgerbar i Treviso denne måned.

Carabinieri , Italiens militærpoliti, blev kaldt til en gren af McDonald’s efter Leicesters 33-19 præ sæson sejr over Treviso den 19. august efter en spiller, der blev Unibet utålmodig med at skulle kø, angiveligt tog mad uden at betale. Ingen arrestationer blev foretaget.

“De involverede spillere er blevet behandlet, og det er skuffende af åbenlyse grunde”, sagde Leicesters direktør for rugby, Richard Cockerill, før deres åbningskamp af den nye Premiership-sæson mod Gloucester på Kingsholm fredag aften. “Jeg ville meget foretrække, at det ikke var sket.Som rapporterne siger, var der en spiller, der tog en cookie fra en Unibet betting velkomstbonus krukke, og det blev betalt for, da politiet ankom. Manu Tuilagi fokuserede på fitness og Leicester før England og Lions Læs mere

“Det alle døde ned. Det var noget af ingenting, men de involverede spillere er blevet behandlet af mig selv, og det er slutningen af sagen. Det er privat. Det blev behandlet hurtigt, og det var ikke særlig alvorligt ellers ville det være blevet håndteret af politiet. ”

Leicester, ligesom alle klubber, udsteder konstante påmindelser til spillere, Unibet som som fagfolk har ansvar, der strækker sig godt ud over sig selv.Cockerill sagde, at han tog højde for den konstante årvågenhed, der blev skabt af den sociale medieralder.

“Fremskyndet teknologi er en fare for alle,” sagde han. “Du er en Leicester Tiger 24/7, og du vurderes på, hvordan du opfører dig dog godt eller dårligt, det er. Vores spillere gør en masse gode ting, som ikke bliver rapporteret. Det er en lære, der læres for nogle unge om, hvordan disse ting kan eskalere. Det gjorde os alle lidt dumme.

“Bare fordi en ung spiller er meget god til noget – og det kan Unibet være noget – de er stadig unge, der vokser op, og de vil stadig gøre ting, som de burde Det gør jeg ikke.

“Alle gør ting, de ikke bør gøre.Nogle gange må de opleve disse situationer, før de går: “Faktisk blev jeg fortalt, at det ville ske, det er sket, måske skulle jeg have lyttet til den gamle prat, der fortalte os det ville.” Jeg har været der selv, så jeg kan forstå hvordan det sker, ikke modstå, at vi ikke accepterer eller accepterer denne type adfærd.Hændelsen er blevet behandlet, og vi fortsætter. ”

Mens Leicester har underskrevet Rugby Championship-backene Matt Toomua og JP Pietersen, ser Gloucester på deres akademisystem for at stimulere succes med at være færdig i tophalvdelen af bordet en gang i de sidste fem årstider. “Jeg tror grundlæggende, at Unibet producere unge, talentfulde spillere er afgørende for enhver klubbs succes og især Gloucesters,” sagde klubbens direktør for rugby, David Humphreys. “Dit akademi er transportbåndet til dit talent. Vi vil have stabilitet og det kommer fra at have ikke en stor omsætning af spillere, som omfatter en kerne af holdet og måske en eller to spillere helt øverst. Vores mål er at få en stabil strøm gennem. “