Unibet sportfogadás bónusz

Unibet sportfogadás bónuszHa Oroszországban a világbajnokság futball-eseményeire szándékozik fogadni, akkor biztosan használja az Ön profilját az Unibet honlapján. A Bookmaker a póker bajnokságra szóló jegyeket jutalmazza a felhasználóknak. Így lehetősége lesz arra, hogy további jutalmat kapj egy flip versenyen vagy freerollon. Csábító, ugye?

Kinek érhető el az ajánlat? Minden Unibet fogadás bónusz felhasználó részt vehet a promócióban a tartózkodási országokra vonatkozó korlátozások nélkül. Ha nincs profilod a webhelyen, siess, hogy csatlakozz az ajánlathoz tartozó résztvevőkhöz.

Mikor tartják a promóciót? Az ajánlat 00:00 órakor (Greenwich Mean Time) június 14-től 22: 00-ig (GMT) 2012. július 15-én érvényes.

Hogyan vehetek jegyet egy pókerversenybe? Ahhoz, hogy a játékosnak kell nyújtani a nap folyamán játéka, hogy legalább egy fogadást a labdarúgó-világbajnokság esemény 2018. A kamat összegét nem lehet kevesebb, mint 10 € vagy ezzel egyenértékű más pénznemben. Ezt követően a felhasználó megkaphatja a jegyet vagy ajánlatot újra fogadni. Ezeket a jegyeket véletlen sorrendben osztják szét, így minden tét megvan. A nap folyamán a felhasználó 1 jegyet kap.

Mi a nyertes nyereménye? Miután megkapta a jegyet, a játékosnak a nap végéig használnia kell az egyik versenyen:

Flip-verseny, 250 € jutalékalapból;
Esti freeroll 500 € * díjalappal.
* Vagy ennek az összegnek az egyenértékét egy másik pénznemben.

A felhasználó díjazásának nagysága a verseny típusától függ. A győzelem a főszámlára megy, és nem igényel fogadást. Így új labdajátékok fogadására, vagy a pénztárcába való visszavonására használható.

Az akcióról további információk találhatók az Unibet honlapján.